onsdag 9 juni 2010

När livet fått en ny mening

Idag blir vår älskade lilla dotter 3 veckor gammal. Otroligt hur fort tiden går. Känns som att det var igår vi låg på BB å beundrade denna skapelse som vi äntligen fått. Hon e så perfekt vår lilla dotter Emma,
Hon har kämpat med magknip men nu är det lite bättre. Dessa veckor har varit extremt intensiva, att få en stund ledig för att blogga har inte funnits på agendan. Vila har varit högst på prioriteringslistan. Men nu har vi landat lite, vi börjar komma in i en rutin här, känns skönt. Å för varje dag lär man känna Emma bättre. Jag har fortfarande svårt att tro att vi verkligen lyckats, att vi faktiskt har vårt efterlängtade barn hos oss. Jag kan sitta å beundra henne i timtal. Känner hur kärleken till henne växer mer å mer för var dag som går.

Idag var vi på vårt första rådgivningsbesök. Hon har ökat bra i vikt å vuxit bra på längden. Känns skönt att veta att hon får tillräckligt med mjölk. Nätterna har fungerat underbart. Vi har haft fler nätter när hon sovit mellan 6-7 timmar mellan amningarna. Suveränt så mor oxå får sin vila. Känner nu att man kan mer å mer slappna av. Ibörjan var man ju ur sängen vid första pip å kolla att allt var okej.

Nu ska jag gå å njuta av "vuxentiden" med min man, Emma ligger å hickar i sängen. Hon somnar nog snart. Vår duktiga flicka.

3 kommentarer:

  1. Nämen ååååååååååååh, så finer hon är eran lilla prinsessa! Så glad hon ser ut :)
    Är det redan 3 veckor sedan - herregud så fort tiden gått.
    Ta vara på lillan och på varandra.

    Kram

    SvaraRadera
  2. grattis till underbart söta lilla emma! Det har ni gjort bra! Det är så underbart med dessa söta små liv! kram på er

    SvaraRadera
  3. GRATTIS till fina EMMA! Overklig känsla va? Att äntligen få vara förälder - helt galet.

    Njut av tiden och hoppas magknip försvinner snart! Skriv ner saker som händer i ert och Emmas liv, man glömmer jättefort!

    Kram!

    SvaraRadera