söndag 11 juli 2010

Usch va dålig jag e

E extremt dålig på att uppdatera här. Men vi mår sååå bra. Magknipen har lagt sig å jag njuter varje dag med vårt lilla mirakel. Det har varit väldigt varmt nu de senaste dagarna, för varmt för att vara ute med vagnen. Förmiddagen å kvällarna e det lite svalare.
Tösen sover som en stock. Vågar knappt säga hur bra hon sover...men här kommer det...hon sover heela natten, vanligtvis. Mellan 9-10 timmar. Ammar henne för kvällen en 20-21 tiden. Efteråt lägger jag henne i säng. Där ligger hon i allskönsro tills hon somnar av sig själv. Å sover till en 6.30-7.30 tiden. Njuter av varje natt för man vet inte hur fort det kan ändras. Hon kan nog vakna en 4-5 tiden å ligger å stonkar, stönar å krystar men är ändå nöjd. Det är nog främst mammas mjölkmaskin som vill att hon ska börja äta. ;o)

Det e en otrolig värme som känns i hjärtat när hon ler åt en. Alla bekymmer e som bortblåsta. Tänk att man kan känna en sån här kärlek till någon. Å tänk att vi äntligen äntligen fick vår ögonsten, som vi längtat.

Jag e ju så kär.... :)

1 kommentar:

  1. ja, det kan man förstå att du är kär, hon är så underbart söt!! Skönt att hon sover på nätterna, man behöver sin sömn. =)

    SvaraRadera