fredag 26 mars 2010

Vecka 33+2 & Inköp

I tisdags var vi å köpte bilstolen eller babyskyddet som det snarare heter. Men tycker bilstol låter bättre. Vi köpte en Graco Logico S, svart med röda detaljer. Tyckte den va stilig. Införskaffade oxå en spegel att ha i bilen så man har uppsikt över bebben även när man kör.
Just innan vi gick in i butik fick jag syn på ett badkar i skyltfönstret som jag "fastnade för". Flexi Bath heter det. Rymmer 39 liter å e från ålder 0-4 år å det är ihopvikbart. Vi har inte så stort badrum så dethär badkaret var ett måste. Istället för att ha ett vanligt badkar som tar mycket rum är ju det här perfekt. Det är testat att vikas ihop över 3000gånger utan att "läcka i sömmarna". :) Fick prutat på det en del oxå, så jag var svinnöjd med våra inköp. Älskar att pruta på priser!

Här e linken till deras hemsida: http://arealcoolworld.com/#/welcome

Har tagit det lugnt idag. Pysslade lite å klädde in en skolåda med nalle puh-tyg å med hjälp av vliesofix klippte jag ut bokstäver av ett annat tyg som jag sedan pressade fast på nalle puh-tyget. Å vitsen med detta var att min mans kusin fick en dotter i förra veckan. Å hennes namn står nu prydligt på den nyrenoverade skolådan. Tänkte det skulle vara roligare att få en låda som man har nytta av senare oxå som t.ex. förvaring. Hittade så söt mössa, body och pjamas samt en nalle-speldosa som snällt får vila i lådan tills den söta tösen får presenten i påsk.

Sammandragningarna fortsätter. Får nog ta det extreeemt lugnt, fort man gör lite extra, står för länge går för mycket etc. Att handla å diska samma dag e typ uteslutet, magen e spänd som en ballong konstant och även i vila. Tack&lov har de inte varit regelbundna nu som de var i förra veckan.

Vi var på besök till BB förra helgen. Kändes bra att få kolla hur allt ser ut där, så man vet vad som väntar en. Ska bli en spännande resa! Längtar så efter denhär lilla krabaten som bökar åpå i magen på dagarna. Det börjar se ut att bli trångt där nu.
47 dagar kvar till beräknad dag! Jösses va tiden går fort... :) Snart har vi skrutten här!

2 kommentarer:

  1. Så smart badkar! Speciellt om man inte har så mkt plats..=) Snart är det dags!!! Spännande!! Man börjar känna sig riktigt trött i kroppen nu..man vill ju bara träffa det lilla knytet! Glad påsk på dig! kram

    SvaraRadera
  2. Jo, det börjar kännas i kroppen nu. Man känner sig smidig som en flodhäst i en porslinsbutik. Börjar bli mer å mer nyfiken att få se hur knytet ser ut. Längtar såå... Men snart får vi se våra efterlängtade knott!
    Glad påsk till dig med! Kram!

    SvaraRadera